Vad behöver jag för att ladda ner en e-bok?

Uppdaterad

För iOS- och Android-enheter (iPhone/iPad och Android-smartphones och surfplattor):

1. För iPhone: kontrollera så att du har iBooks på din mobila enhet. I annat fall kan du ladda ner den i App Store.

1. För Android: ladda ner appen Bluefire Reader från App Store eller Google Play.
2. Godkänn appen med ditt användarkonto hos Adobe. Detta gör du genom att skriva in dina uppgifter första gången du startar ditt konto. Har du redan appen Bluefire Reader men missat att godkänna appen kan du göra det under infosymbolen.

Alternativa appar till Bluefire Reader är Aldiko eller PocketBook Reader.

För läsplatta och dator:

1. Ladda ner läsprogrammet Adobe Digital Editions. Det är kostnadsfritt och finns här.
2. Godkänn läsplattan eller datorn med ditt användarkonto hos Adobe första gången du startar programmet. Om du missat att godkänna den sedan tidigare kan du gå in under "Help" i menyn uppe till vänster och göra det där.