GDPR

Uppdaterad

1. Hur raderar jag mina uppgifter?

Du kan begära att få samtliga uppgifter raderade på DN.se/gdpr

2. Hur får jag ett utdrag?

Genom att logga in med ditt digitala konto på DN.se/gdpr och välja “Begär registerutdrag”.

3. Jag har blivit uppringd av en säljare – hur har ni fått mitt telefonnummer?

Med största sannolikhet har vi fått din nummer via KDB,  Bonniers kunddatabas. Om du någonsin godkänt villkoren för någon Bonnierprodukt finns dina uppgifter sparade där.

Guide taggad med: GDPR