DN Erbjudanden- DN-kortet

Uppdaterad

1. Hur hittar jag mitt DN-kort?

Det fysiska DN-kortet har ersatts med ett digitalt kort som du hittar under "Mitt Konto". Vänligen logga in på ditt konto och klicka på "Prenumerationsintyg" för att hitta ditt digitala  intyg. Du kan även skriva ut intyget.

Direktlänk:

https://kund.dn.se/mitt-konto/prenumerationsintyg/

2. Kan ni skicka DN-kortet till mig per post?

Nej, ditt prenumerationsintyg hittar du numera digitalt här: https://kund.dn.se/mitt-konto/prenumerationsintyg/

Från den webbsidan kan du även skriva ut intyget på en vanlig skrivare.