Cookies och cache - hur tömmer jag?

Uppdaterad

På dator:

Internet Explorer:

Klicka på Verktyg i Verktygsfältet och välj Ta bort webbhistorik.

Bocka sedan i rutorna Temporära Internetfiler och webbplatsfiler och Cookies och webbplatsdata och klicka på knappen Ta bort.

Du kan också klicka på det lilla kugghjulet uppe i högra fältet.

Välj Internetalternativ, sedan Allmänt och under Webbhistorik så klickar du på knappen Ta bort.

Bocka sedan i rutorna Temporära Internetfiler och webbplatsfiler och Cookies och webbplatsdata och klicka på knappen Ta bort.

Google Chrome:

Klicka på de tre prickarna längst upp i högra hörnet.

Välj Historik och sedan Historik igen. Klicka på Rensa webbinformation och välj Genom tiderna i rullisten. Bocka i Cookies och andra webbplatsdata och Cachade bilder och filer. Klicka på Rensa data.

Firefox:

Klicka på Historik i Verktygsfältet och välj Rensa tidigare historik.

Välj tidsintervallet All historik, bocka i Kakor och Cache och klicka på Ta bort.

Du kan också klicka på de tre strecken uppe i högra fältet och välja Historik i rutan som kommer fram. Välj Rensa ut tidigare historik.

Välj tidsintervallet All historik, bocka i Kakor och Cache och klicka på Ta bort.

Edge:

Klicka på knappen med tre prickar i övre högra hörnet.

Gå in under Inställningar och under rubriken Radera webbdata så klickar du på Välj vad du vill radera.

Se till att rutorna är markerade framför Cookies och sparade webbplatsdata samt framför Cachelagrade data och filer. Klicka sedan på Radera.

Safari för Mac:

Välj Inställningar i menyn. Klicka på Integritet och Hantera webbplatsdata. Klicka på Ta bort alla.

På mobiler och plattor:

I Safari för iPhone och iPad:

Klicka på ikonen för Inställningar på hemskärmen, den ser ut som ett kugghjul.

Gå sedan in under Safari och Rensa historik och webbplatsdata.

Android:

Öppna webbläsaren, tryck på Mer. Gå in under Inställningar, Integritet och sedan Ta bort personliga data.